Viikon päästä on joulunajan paras päivä, nimittäin aatonaatto. Pidän siitä kaikkein eniten, erityisesti siitä illasta. Aatonaattona siivotaan, valmistetaan jouluruokia, paistetaan kinkkua, tuodaan kuusi sisälle ja koristellaan se. Iltaa kohti päästään hiljentymään joulun odottamisen tunnelmaan glögilasin kanssa kuusta katsellen.
Vähän jänskättää miten imelletyn perunalaatikkoni taas käy. Viikonloppuna maistoin Saarioisten valmistuotelaatikkoa ja se oli yllättävän hyvän makuista. Päätin, että tänä vuonna paistelen laatikkoni jo pari päivää ennen joulua, jotta ehdin hakea kaupasta backupiksi valmislaatikon, jos omani ei ole tarpeeksi makeaa.
Joululahjat on melkein hankittu, paketointi puuttuu. Ruokaostosten tekeminen pelottaa jo etukäteen... Erehdyin eilen postiin muistamatta, että on viimeinen mahdollisuus postittaa joulukortteja. Jonossa oli muitakin ihmisiä...
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti